Džez festival na otvorenom „Letnji dan – Matija Ban“

Četvrti muzički festival na otvorenom „Letnji dan – Matija Ban“, u organizaciji Turističko-sportske organizacijeopštine Čukarica, biće održan u subotu, 16. juna sa početkom u 20.00 časova na letnjoj sceni u parku na Banovom brdu.

Nakon Matije Dedića, Vlade Maričića, Jelene Tomašević, Novosadskog big benda, koji su na ovom festivalu nastupali u protekle tri godine, posetioci će i ove godine uživati u bogatom i raznovrsnom muzičkom i filmskom programu.

Čukarički letnji džez festival na otvorenom počeće projekcijom filma „Gorčilo jesi li ti to došao da me vidiš“- Milana Karadžića. Tokom filma posetioce očekuje iznenađenje koje će im prirediti protagonisti.

Veliko finale ovogodišnjeg festivala je od 22.00 časa do ponoći, kada će se održati koncert „Filmska priča“ Simfonijskog orkestra RTS- a sa dirigentom Bojanom Suđićem, a na repertoaru će biti najpoznatiji klasici i filmska muzika. Moderator je Dunja Petrić.

Pozivamo Beograđane da dođu u parku Požeškoj, „ponesu“ dobro raspoloženje, priručno sredstvo za sedenje (ćebe, stolicu, jastuk) i uživaju u celovečernjem festivalu na otvorenom.

Loading