“ĆUMUROM SA HUMOROM”

Традиционална туристичко-спортска, културна и породична манифестација “Чукаричка феријална роштиљијада“ одржана је данас на пикник теренима на Ади Циганлији, у организацији Феријалног савеза Чукарице, а под покровитељством Градске општине Чукарица и Туристичке организације Чукарица. Као и ранијих година, манифестацији која се одржава тринаесту годину заредом под слоганом „Ћумуром са хумором“.

Чукаричку феријалну роштиљијаду отворио је председник Градске општине Чукарица Срђан Коларић.

„Драго нам је да смо се окупили на још једној, и то 13. Чукаричкој феријалној роштиљијади, која из године у годину прераста у догађај са све више поклоника и посетилаца. Здовољство ми је да имамо и драге госте, представнике Турског културног центра у Београду са директором Динсером Сахином, а који ће нам, иако у великој мери познајемо и увелико уживамо у њиховој тртадиционалној кухињи..

Председник Коларић је истакао да Градска општина Чукарица, заједно са Туристичком организацијом Чукарице, подржава манифестацију која је годинама симбол породичног дружења, доброг расположења и квалитетне гастрономије.

Учеснике су поздравили и директорка ТО Чукарица Драгана Зец.

Loading