Хуманитарни мото фест  у Кошутњаку

ТО Чукарица је и ове године, као суорганизатор, подржала– хуманитарни мото фест у периоду од 30.06. до 02.07.2023., у Кошутњаку, иза ресторана Голф., који већ три године за редом организује Мото клуб “Cruisers”.

 Културно-друштвени програм је обухватао шест концерата током два дана, од чега је програм био прилагођен и најмлађима, као и екипне игре (бацање гуме, вуча конопца итд…). Током манифестације су се прикупљала средства за децу из београдских свратишта (гардероба, козметика, школски прибор, играчке…). Улаз на мото фест је био бесплатан и одзив публике је био фантастичан, скуп је посетило око три хиљаде посетилаца широм региона.

Првог дана су након отварања кампа и бесплатног ручка за посетиоце уследили концерти дечијег хора и ансамбла гитара-ОКУД Pок Циркус, наступ бенда Riff и бенда Веселе 80е. Другог дана су такође приређени разни гастрономски специјалитети, бесплатан доручак и ручак за посетиоце и богат програм који је отпочео бајкерским играма и доделом награда победницима, а настављен је концертима дечијег хора Rochoir и бендова Ноћни Путници и Sevdah Rock Connection. Поселедњи дан феста посвећен је испраћају гостију и довођењу локације у Кошутњаку у првобитно стање.

            И ове године су током два дана квалитетног културно-уметничког програма, који је намењен и најмлађима,Мото клуб “Cruisers” и ТО Чукарица успели да приближе мото свет свима који имају предрасуде о бајкерима, а посебно и да обрадују децу из свратишта гардеробом, играчкама, школским прибором и козметиком. Нажалост, дефиле – вожња мотора улицама општине Чукарица, ове године се није одржао због временских неприлика.

Loading