Отворен „Јесењи фестивал цвећа и меда на Чукарици“

„Јесењи фестивал цвећа и меда“ окупио је данас љубитеље и одгајиваче цвећа и украсног биља, а посетиоци манифестације имаће прилику да пробају мед и пчелиње производе.

„Јесењи фестивал цвећа и меда“, у организацји Туристичке организације Чукарице и општине Чукарица, одржава се током три дана, од 18-20. септембра на простору испред ОШ „Јосиф Панчић“.

„ Као и на почетку пролећа и јесен дочекујемо, уз „Јесењи фестивал цвећа и меда“, у дивном амбијенту нашег платоа у Пожешкој. Током ова три дана уживаћемо у манифестацији, која се по други пут организује на Чукарици, уз велико интересовање и наших суграђана и излагача. Поред тога што ће уживати у овом цветном амбијенту, посетиоци ће имати прилику и да добију савете како да гаје биље и како да користе мед и све пчелиње производе. Трудили смо се и да најмлађе научимо, да од малена брину о биљкама , што ће приказати кроз цртеже, а најбоље од њих ћемо и наградити, наравно, медом“, рекао је приликом отварања „Јесењег фестивала“ председник општине Чукарица Срђан Коларић..

Отварању манифестације је присуствовала и директорка Туристичке организације Чукарица Драгана Зец.

Фестивал траје од 09-19 часова , а учествују излагачи из Београда, Ниша, Крагујевца.

Loading