„Божић на брду“

Шеста по реду манифестација “Божић на Брду”,  у организацији Туристичке организације Чукарица, је и ове године одржана у Великом парку на Бановом брду. Мало је рећи да смо поносни на манифестацију која је локалног карактера и јединствена у Београду, која сваке године окупља све више посетилаца са Чукарице. Посебно нас радује што је ове године било пуно деце која су се одмах придружила Деда Мразу на бини уз песму и топле напитке и слаткише,  док су се одрасли дружили уз кувано вино и локално крафт пиво. Чар наше скромне манифестација је управо у локалном карактеру, где се комшије са Чукарице друже у породичној атмосфери обележавајући најрадоснији хришћански празник. Одржана је Божићна томбола, која је била хуманитарног карактера, где су се сви забавили, а наши спонзори су се побринули да буде поклона за све.

Сакупљено је 27. 780 динара који ће бити потрошени на радионицу “Са срцем до победе” за децу са посебним потребама ОШ “Милоје Павловић”.

Школи за основно и средње образовање „Свети Сава“ на Умци, грађани су донирали одећу, која је прикупљена у великој количини.

Манифестацију је подржало Министарство унутрашњих послова, који су били наши гости на самој манифестацији.

Loading