Бесплатни излети за Чукаричане

У организацији Туристичке организације општине Чукарица, Чукаричани ће и ове године имати прилике да обиђу више занимљивих локација широм Србије. Излети ће обухватити природне, културне и историјске знаменитости, тако да ће имати прилике да упознају најзанимљивије делове Србије, да створе нове и лепе успомене, или да се подсете прелепих дестинација на којима су били раније. Прва екскурзија обухвата обилазак манастира Тумане, након тога посету Сребрном језеру и слободно време за шетњу. Посета се наставља ка дивној Голубачкој тврђави узпратњу водича, а затим следи одлазак у Кучево на ручак и повратак у Београд у касним вечерњим часовима.

Други излет обухвата   обилазак манастира   Крушедол, а након тога   посету Фрушкој Гори и обилазак винарија и слободно време. Ручак је планиран на Дунаву након кратке посете Сремским   Карловцима, а повратак у   Београд планиран је у   касним вечерњим сатима.

За бесплатне излете могу се пријавити сви заинересовани који имају пребивалиште на општини Чукарица. Пријаве и све додатне информације могу се добити у Туристичкој организацији Чукарица, на адреси Шумадијски трг бр. 2 или на телефон: 0659087747.

Loading